Top 5 die je kan kijken op Netflix

Je kent vast wel het gevoel dat je een film wilt kijken maar niet precies weet welke film. Vervolgens ben je een tijd bezig om de film te vinden die je leuk vindt op het moment zelf. Vanuit een onderzoek van Netflix wordt er gemiddeld 15 minuten besteed aan het uitzoeken van een film. Maar dan ben je inmiddels al veel tijd verloren met het vinden van de juiste film. Zelf heb ik dit probleem meerdere malen gehad en wilde ik er vanaf. Dat is het moment dat ik zelf ben gaan zoeken naar 5 films die je toch wel eens gezien moet hebben. Om jullie het gevoel te geven dat ik ervan kreeg om de juiste film te vinden. Heb ik ook een top 5 films gemaakt met de films die ik heel leuk vond om te kijken en ook een ander adviseer te kijken. 

The wolf of wall street

Ik denk persoonlijk dat dit een film is die de meeste mensen al wel kennen. Mede daarom vind ik het de moeite waard om deze mee te nemen in de lijst. De film is gebaseerd op het leven van Jordan Belfort en gespeeld door een van de bekendste acteurs Leonardo DiCaprio. Jordan Belfort is een echte salestijger die in de film laat zien hoe zijn leven was toen der tijd. De vrouw van Jordan Belfort wordt gespeeld door een andere grootheid in de filmwereld Margot Robbie. De echte Jordan Belfort leeft nog steeds en maakt veel content. Hij heeft zo een podcast waarin hij met bekende mensen het gesprek aangaat en veel informatie deelt over sales. Daarnaast heeft is hij ook veel actief op TikTok waar hij reageert op video´s van mensen. 

Focus

Een andere persoonlijke favoriet is de film Focus. Hierin wordt je meegenomen door Will Smith en Margot Robbie in het leven van een oplichter. Deze oplichter is op grote schaal actief door middel van zakkenrollen in teamverband. Echter worden de opdrachten in de film steeds groter en beter. Mede door het goede acteerwerk en de goede verhaallijn van de film is dit een van mijn favoriete films. 

Hacksaw Ridge

De derde film die ik het kijken meer dan waard vind is Hacksaw Ridge. In deze film volg je hoe de hoofdpersoon Desmond Doss de tweede wereldoorlog meemaakte. Wat de Hacksaw Ridge zo goed maakt is dat de hoofdpersoon heel anders is dan andere mensen in het leger. Hij is namelijk zwaar christelijk en heeft daardoor veel obstakels. Echter wordt de film hier ook weer heel goed door. Persoonlijk vind ik dat de film veel lessen geeft over het leven. 

The Blind Side

In The Blind Side wordt je meegenomen in het jeugdverhaal van Michael Oher. In de film zie je hoe Michael Oher wordt geholpen door Leigh Anne en haar gezin. Haar man had verschillende franchises van grote fastfoodketens. Daarbij zie je dat Oher speelde in de NFL als offensive tackle en had hiermee de taak om de quarterback te beschermen. Hiervoor moest hij leren omgaan met zijn emoties en zich meer open te stellen voor de buitenwereld. Ook van deze film kan je een aantal mooie levenslessen leren. 

The Pursuit Of Happiness

The Pursuit of Happiness is een mooie feelgoodfilm met Will Smith als hoofdpersoon. Ook deze film is gebaseerd op een echt verhaal. In het begin van de film zie je dat hij veel computers heeft gekocht met nieuwe software voor ziekenhuizen. Echter was er weinig animo voor deze software en kon hij deze daardoor niet verkopen. Vervolgens zie je dat zijn leven een puinhoop wordt. Zonder twijfel is dit een van de betere films die ik heb gezien met heel goed acteerwerk van Will Smith.

Bonus tip: The Short Game

De laatste filmtip sluit een beetje aan bij een blog dat we hebben geschreven over golf. The Short Game gaat over een aantal kinderen die heel goed kunnen golfen. Je volgt ze op de weg naar een groot toernooi in Amerika. Dit is een van de grootste toernooien die er zijn voor kinderen en deze leven hier dan ook echt naar toe. Ben je ook benieuwd naar alles wat je moet weten over golf? Lees dan ook het artikel dat we hierover hebben geschreven! 

Gerelateerde blogs voor jou!

Opmerkingen

Populaire blogs