De mooiste huizen in Amsterdam

In Amsterdam staan er veel mooie huizen te koop. Mooi omdat ze gebouwd zijn in de 17e eeuw waardoor deze er van buiten heel karakteristiek uitzien, maar ook kun je deze Amsterdamse huizen mooi vinden door de ligging in combinatie met het interieur. Echter ben ik persoonlijk -en ik denk vele mensen met mij – nieuwsgierig naar de mooiste huizen. Daarom hebben we een artikel geschreven waarin we naar een aantal van de mooiste huizen in Amsterdam kijken. 

Penthouse op de Dam €10.500.000,-

Op het moment van schrijven is dit huis inmiddels al verkocht. Echter kunnen we deze nog wel op Funda zien. Hierin zien we dat het penthouse op de Dam een mooi uitzicht heeft. Als je naar rechts kijkt in het huis zie je het Paleis op de Dam staan. Ook kan je kijken naar het nationaal monument op de Dam. Dit appartement heeft 305 vierkante meter woonoppervlakte met maar liefst 3 slaapkamers. Ook heb je nog eens 3 badkamers met daarin 2 ligbaden, 3 douches en 2 toiletten. Persoonlijk vind ik dit een van de mooiste plekken waar je kan wonen en wanneer je naar de combinatie kijkt met de luxe van het appartement al helemaal.

 

Vrijstaand huis in Amstelveen €7.000.000,-

Als je de drukte van de stad niet wilt hebben, maar wel de gemakken is ook een vrijstaand huis in Amstelveen erg mooi. Amstelveen is de stad grenzend aan de zuidkant van Amsterdam. In tegenstelling tot het vorige appartement, heb je hier dan ook een grote tuin bij het huis. Daarnaast heb je in het huis nog een wellnessruimte. Het huis bezit 9 badkamers en 4 slaapkamers en ligt direct tegen het Amsterdamse bos aan. 

Foto_0

Het grootste penthouse van Amsterdam €8.200.000,-

Mochten de vorige huizen net niet mooi genoeg voor je zijn, hierbij het grootste penthouse van Amsterdam. Dit penthouse is op de badhuiskade. Dit appartement heeft een woonruimte van 774 vierkante meter. In het appartementencomplex zit ook nog eens een bioscoop, een mooie ontvangstruimte en daarnaast ook nog een sportschool. De locatie van dit huis is nog eens top. Dit is namelijk bij Amsterdam Noord. Vanuit het raam kun je het centraal station van Amsterdam zien liggen. Ook dit huis is dus erg mooi in Amsterdam. 

Penthouse Pontsteiger in Amsterdam €7.250.000,-

De vierde woning die we gaan behandelen is het penthouse op de pontsteiger in Amsterdam. In dit penthouse kijk je over de gehele houthavens. Aan de andere kant kijk je uit over de rivier het IJ in Amsterdam. Op deze rivier is de hele dag activiteit. Het huis heeft een woonoppervlakte van 415 vierkante meter. Daarnaast heb je ook nog eens 3 slaapkamers, 2 parkeerplekken, een hele mooie keuken en nog veel meer leuke features aan het huis. Het is wel weer een penthouse, maar als je de afbeeldingen ziet is het er wel een die zeker in dit rijtje thuishoort. 

Compleet huis in de Apollobuurt €7.000.000,-

Zoals je misschien al weet, is de Apollobuurt een prestigieuze buurt in Amsterdam. Deze buurt staat bekend om zijn grote en vrijstaande huizen. Ook dit huis is er een. Je kan het vinden op de Herman Gorterstraat. Het huis is op een hoek en de achterkant is aan het Zuider Amstelkanaal. Je hebt bij dit huis een totale oppervlakte van 542 vierkante meter waarvan 397 vierkante meter woonoppervlakte is. Daarnaast heb je nog een garage waar je 1 tot 2 auto’s in kwijt kan. Dit huis bevat maar liefst 3 badkamers en 7 slaapkamers. Het is hierdoor zeker een van de mooiste huizen in Amsterdam. 

Dit was alweer de blog over de mooiste huizen in Amsterdam. Ik hoop je met deze 5 huizen een inzicht te hebben gegeven in de mooiste huizen die Amsterdam te bieden heeft. Mocht je nog geïnteresseerd zijn in andere onderwerpen die niet over huizen gaan. Wees gerust, ook hiervoor kun je bij ons van Samenwel terecht. Wij schrijven namelijk over veel uiteenlopende onderwerpen. Zoals, sporten, wonen maar ook over allerlei leuke tips en weetjes. Een van deze weetjes is het artikel dat we hebben geschreven over het verschil tussen eau de parfum en eau de toilette

Gerelateerde blogs voor jou!

Opmerkingen

Populaire blogs